آخرین اخبار اعتبارسنجی

رکوردشکنی در پرداخت وام یکی از دستاوردهای بانک قرض‌الحسنه مهر ایران است

دکتر «سید سعید شمسی‌نژاد» اظهار داشت: تحقق مواردی همچون «فناور کارت»، «راه‌اندازی نئوبانک»، «افتتاح مرکز نوآوری» و «رکوردشکنی در پرداخت وام» تنها بخشی از دستاوردهای بانک قرض‌الحسنه مهر ایران است که با تلاش همکارانم حاصل شده است.

رکوردشکنی در پرداخت وام یکی از دستاوردهای بانک قرض‌الحسنه مهر ایران است
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی قرض‌الحسنه به نقل از روابط عمومی دیوان محاسبات کشور، این سازمان در جلسه‌ای میزبان مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بود.
در این جلسه که با حضور دکتر «سید سعید شمسی‌نژاد» مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، دکتر «علی کامیار» دادستان، دکتر «محسن برزوزاده» معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی و مدیران و حسابرسان دیوان محاسبات کشور همراه بود، بر ضرورت توجه به مقوله قرض‌الحسنه و استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای توسعه خدمات به عموم مردم تأکید شد.
در این نشست، دکتر «سید سعید شمسی‌نژاد» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، با قدردانی از نظارت‌های به موقع و اثربخش دیوان محاسبات کشور، در تشریح عملکرد بانک گفت: در راستای اجرای قانون حساب واحد خزانه، تعداد ۱۱۳ فقره حساب دولتی در این بانک بسته شده است.
مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، ضمن برشماری دستاوردهای این بانک در حوزه فناوری و عملکردی، اظهار داشت: تحقق مواردی همچون «فناور کارت»، «راه‌اندازی نئوبانک»، «افتتاح مرکز نوآوری» و «رکوردشکنی در پرداخت وام» تنها بخشی از دستاوردهای این بانک است که با تلاش همکارانم حاصل شده است.
دکتر «علی کامیار» دادستان دیوان محاسبات در این نشست با بیان اینکه باید با توسعه خدمات بانکداری به شیوه قرض‌الحسنه، در راستای جلب رضایت بیش از پیش آحاد مردم تلاش کرد، اظهار داشت: بسیاری از مردم متشرع و متدین، شبهات بسیاری را در خصوص سودهای بانکی در ذهن دارند که می‌توان با توسعه سازوکارهای بانکداری به شیوه قرض‌الحسنه، اعتماد این عده را برای مشارکت در بانکداری اسلامی و جذب سرمایه‌های راکد، جلب کرد.
کامیار با اشاره به این واقعیت که راهی جز گام نهادن در مسیر بانکداری اسلامی نداریم، تأکید کرد: سهم عظیمی از مقادیر تورم سالانه در کشور، ناشی از روش‌های غلط بانکداری است که لازم است برای حل و فصل این موضوع، چاره‌ای عاجل اندیشید.
دکتر «محسن برزوزاده» معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات نیز در این جلسه، با اشاره به موضوع کنترل ترازنامه‌ها در نظام بانکی کشور، بیان داشت: توجه به مباحثی همچون نسبت کفایت سرمایه و بهبود ساختار حسابرسی داخلی از جمله مواردی است که باید نسبت به آن حساسیت داشت.
شایان ذکر است، طبق بررسی‌های دیوان محاسبات کشور، نسبت کفایت سرمایه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران ۹.۵ درصد است که با توجه به معیار ۸ درصدی، وضعیت بانک مناسب ارزیابی می‌شود. همچنین سرانه نفر به شعب در این بانک کمترین میزان است.

منبع : بانک قرض‌الحسنه مهر ایران

آخرین اخبار اعتبارسنجی
اخبار مرتبط
2022© کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه مطالعات سرمایه گذاری ایرانیان  میباشد.